Politica de rambursare

Politica noastră este valabilă pentru o perioadă de 14 zile calendaristice de la data achiziției. Dacă primiți comanda și nu sunteți mulțumit din orice motiv, puteți returna produsul pentru o rambursare. Daca perioada de 14 zile a trecut de la achiziție, nu putem, din păcate, sa va oferim o rambursare.

  • Cerințe de rambursare

Următoarele criterii trebuie îndeplinite pentru a putea beneficia de rambursare:

  • Produsul este defect

  • Produsul trebuie să fie în ambalajul original

  • Produsul trebuie să fie nefolosit

  • Produsul nu trebuie deteriorat

Pentru a se asigura că criteriile de mai sus au fost îndeplinite, toate returnările vor fi inspectate. În cazul în care produsul nu îndeplinește criteriile enumerate, ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare.

Livrare articole

Pentru a returna o comandă, trebuie să ne contactați mai întâi.

Va trebui să atașați la pachet o etichetă de retur preplătită și să o trimiteți la adresa de pe eticheta de expediere. Nu va trebui să plătiți transportul.

Trebuie să aveți grijă să vă asigurați că mărfurile sunt ambalate corespunzător, astfel încât să nu fie deteriorate în timpul transportului. În cazul în care produsul este găsit deteriorat sau utilizat peste ceea ce este necesar pentru a-l inspecta în mod rezonabil, atunci este posibil să respingem o rambursare.

Contactați-ne

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu orice problemă legată de această politică de rambursare, puteți trimite un e-mail la barock.stil@gmail.com

Acest document a fost actualizat ultima dată la 1 Ianuarie 2022

Product added to wishlist
Product added to compare.

Pentru a ajuta la personalizarea conținutului, la adaptarea și măsurarea reclamelor și pentru a oferi o experiență mai sigură, folosim cookie-uri. Făcând clic sau navigând pe site, sunteți de acord să permiteți colectarea noastră de informații pe și în afara Instagram prin intermediul cookie-urilor